SAMMENSTØBNING AF BETONELEMENTER UDFØRES AF SPECIALISTER

Hos A. H. Elementmontage Service ApS har vi speciale inden for sammenstøbning af betonelementer, og vi sammenstøber efter bullettin no 5, som opfylder dansk standard inden for sammenstøbning af betonelementer. 

​Dette er et område, som alle vores ansatte har mange års erfaring inden for, og mindst en mand fra hvert hold har haft et kursus i dette.

Vi har kunder på både Sjælland, i Aarhus og hele Midtjylland samt flere andre steder i landet, og vi står derfor også gerne til rådighed, hvis du har behov for professionel støbning af betonelementer.

Vi sikrer et tilfredsstillende resultat

Vi tager altid det fulde ansvar for det udførte arbejde, og vi står gerne til rådighed med sparring og rådgivning, så vi på den måde kan sikre, at alle er tilfredse med det endelige resultat.

Samtidig sørger vi for at løse din opgave hurtigt og effektivt, og vi står til rådighed for dig, uanset om der er tale om en stor eller en mindre opgave.​

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD PÅ SAMMENSTØBNING AF BETONELEMENTER

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig og din virksomhed.

Du kan også kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på sammenstøbning af betonelementer.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 30 25 08, eller du kan skrive til vores e-mail anders@ah-ems.dk for yderligere information og et gratis tilbud. 

Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på denne side, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vi opdaterer løbende vores projekter på Facebook. Så her vil du altid kunne se

vores seneste referencer fra forskellige byggerier.

A. H. Elementmontage Service ApS

Bredgade 43

7870 Roslev

CVR: 41013656​

Følg os på Facebook

Kontakt os i dag:

Anders:

28 30 25 08

Skriv til Anders:

anders@ah-ems.dk

Skriv til Kontor:

kontor@ah-ems.dk

Skriv til Sara:

info@ah-ems.dk